Son yazılarım

31 Ağustos 2012 Cuma

WhatsApp Programı


whatsapp
Akıllı telefonlar için harika imkanlar sunan bir programdan bahsedeceğiz. Telefonunuza bağlı olan internet hizmetini kullanarak, karşı taraf ile mesajlaşmanızı ve dosya aktarımı yapmanızı sağlıyor.
WhatsApp alışılagelmiş mesaj alışkanlığınızı sürdürebileceğiz ama bunun içinde sadece internet hizmetini kullanabileceğiniz bir program. Sms ücreti veya tarifenizden artı olarak bir ücret alınmıyor. Sadece indirirken, 0.99 kuruş veya 1.99 kuruş ödüyorsunuz. Bu ücretlendirme de yeni gelmiş. Önceden free olarak indirilebiliyordu. AppStore veya Google Play üzerinden indirme yapabiliyorsunuz.
İstediğiniz zaman MMS atar gibi resim gönderimi yapabiliyor, ses kayıtlarınızı karşı taraf ile paylaşabiliyorsunuz. Oldukça rahat kullanımı var. Rahat olmasının nedeni ise mesajlaşma gibi olması.
Karşı tarafa mesajınızın gittiğini ve ona ulaştığını rahatça görebiliyorsunuz. Hangi saatlerde karşı tarafın online olduğunu da görebilmeniz mümkün.
WhatsApp kullanabilmek için ise sadece telefon numaranız yeterli oluyor. Kişi listenizde ekli olan insanlar direk olarak WhatsApp menüsünde çıkabiliyor.
Özgün Soft olarak kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz 

Share this:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2014 Güncel haberler Özgün Soft'ta. Tasarım by Güncel blog | Teknoloji ve Webmaster Haberleri